La llibreria dels finals feliços. Katarina Bivald

D’entrada he de confessar que el pensar que un llibre parlava d’altres llibres i de l’afició a la lectura, va ser motiu suficient per agafar-l’ho en préstec de la biblioteca municipal.

Per a més informació incloc aquest enllaç

La història no m’ha interessat tant i l’he trobat poc creïble. He pensat però, que tota novel.la ens aporta un coneixement de l’entorn on es desenvolupa i en aquest sentit, la descripció del poble, dels seus habitants, de les relacions establertes i que s’estableixen de nou, és força interessant. Les situacions acaben sent molt semblants a les que es poden trobar en qualsevol poble de qualsevol país.

Potser per a donar més contingut, s’han dibuixat totes les situacions possibles: racisme, homosexualitat, famílies monoparentals, relació dona amb noi jove, alcoholisme, etc. Tot està dibuixat molt superficialment, sense aprofundir massa en cap d’elles, emprant a la nova llibretera com a lligam entre tots. La Sara, substitueix a l’Amy en aquest paper de referent i aglutinador de tots els personatges. Un lideratge gens realista.

Crec que es nota que és la primera novel.la de l’autora i cal veure la seva evolució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s