Fundació Mapfre a Barcelona

Ja tenim data per l’arribada de la Fundación Mapfre a Barcelona!

Si les coses no canvien, el proper 10 d’octubre  es podrà visitar l’exposició “El triunfo del color. De Van Gogh a Matisse. Col·lecció es del Museo d’Orsay” que estarà oberta fins el 10 de gener del 2016. Aquesta primera exposició consta de 72 obres de pintors de primera línia com Van Gogh, Gauguin, Monet o Picasso, sense oblidar els integrants del grup dels Nabis.

S’ha anunciat que arribaran a Barcelona algunes de les exposicions programades Madrid, però, com en el cas de l’exposició inaugural, preveuen que cada any portar una mostra pensada per exclusivament per aquesta sala.

Després de tans cops que he expressat el neguit per saber quan es faria realitat la reapertura del palauet Garriga Nogués, com espai dedicat al mon de l’art, no podia deixar de fer-me resó d’aquesta notícia. Estem d’enhorabona, ara només cal esperar una mica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s