Més aportacions entorn a la proposta de modificació de la llei d’avortament

Crec que és imprescindible conèixer diferents aportacions i opinions sobre la proposta de llei del ministre Ruiz Galladón per modificar la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs.
Encara que el govern del PP abusi de la seva majoria absoluta per imposar-nos determinades lleis, no podem renunciar a tenir idees pròpies i a expresar-les amb tota llibertat (per cert, totes les persones que davant d’unes eleccions diuen aquella frase: tots ho fan igual, m’agradaria que després d’un any i mig de govern de dretes, reflexionessin una mica, a veure si és certa o no)

Avui, vull proposar la lectura de dos articles d’opinió que m’han semblat interessants. El primer és de Rosa Cobo i ha aparegut a eldiario.es amb el títol: Ruiz Gallardón, el hombre que no amaba a las mujeres.
El segon article és de Jesús Mosterín, publicat a la Tribuna de El País amb el títol Una cruzada contra la libertad reproductiva

Insisteixo en el que ja vaig dir en el seu moment: quin rerefons hi ha en l’obertura d’aquest debat ara? Ruiz Gallardón va agafant posicions que creu li poden ser més avantatjoses?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s