Incoherències

Al llegir o sentir les informacions sobre les exigències de Eurovegas i de l’aportació en la inversió per part de la banca espanyola de 3 de cada 4€ que necessitaran, no puc per menys que reflexionar sobre aquest fet.

Es diu que la banca necessita 62.000€ per refinançar-se. Com a compromís de la UE es parla de 168.000€ per fomentar el creixement, dels quals una part deu haver d’aportar Espanya. Les petites empreses necessiten amb urgència tenir accés a crèdits. Només amb aquesta mostra ja es veu que no sembla realista pensar en invertir en aquest projecte.

És demagògic dir que es crearan no se quants llocs de treball i no pensar en la destrucció del paisatge, els canvis de lleis, els valors (o no valors) que s’introduiran. Cal tenir una visió més a llarg plaç i sobre tot, s’ha d’esperar que els polítics que ens governen, no es deixin enlluernar pel diner fàcil i per l’idea de que així es penjaran la medalla.

Els polítics diuen que les crítiques a aquest projecte són degudes a manca de criteris i de coneixement. Al mateix temps s’estan porten en absolut secret unes negociacions de les que no sabem que demanen i a que s’estan comprometent els polítics. Si s’està convençut de la bondat d’una cosa  es pot negociar amb les finestres obertes, si no es fa, porta a pensar que les conseqüències no són tan meravelloses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s